Beste natuurlijke aftersun tips

Beste natuurlijke aftersun tips

Helaas verbrandt bijna iedereen wel eens maar met deze beste natuurlijke aftersun tips helpen we jouw huid er weer bovenop. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken: voorkom dat jouw huid verbrand en smeer royaal met zonnebrand. Want zelfs de beste natuurlijke aftersun tips kunnen niet voorkomen dat jouw huid misschien wel blijvende schade oploopt door verbranding.

Blijf weg van aftersun met irriterende ingrediënten

Het is wonderlijk maar waar, veel aftersun crèmes of gels bevatten ingrediënten die juist heel slecht zijn voor de verbrande huid. Ze geven een verkoelend effect en hierdoor lijkt het te helpen maar helaas irriteert het de huid alleen maar meer. Voorbeelden zijn menthol en irriterende alcohol. Ook parfum is een echte veroorzaker van irritatie. Dit soort ingrediënten maken het alleen maar erger. Check dus de ingrediëntenlijst voordat je gaat smeren.

Ga niet op zoek naar aftersun

Wanneer je kiest voor een goede crème op jouw verbrande huid, kies dan voor een crème op waterbasis met hydraterende en verzorgende ingrediënten. Dit kan gewoon een natuurlijke bodylotion zijn. Het hoeft echt geen speciale aftersun te zijn. Onze lotion is een goed voorbeeld van een crème op waterbasis met hydraterende en kalmerende ingrediënten, zoals aloë vera en abrikozenpitolie. Zorg dat je regelmatig smeert, zeker de eerste uren na de verbranding is dit heel belangrijk.

Hydraterende mist

Je huid droogt uit van de zon en heeft dus na het zonnen behoefte aan hydraterende ingrediënten. Daarom is onze SMPL face mist met Hydranov®️ voor ons onmisbaar geworden. Deze mist is met het krachtige algenextract Hydranov®️ extreem hydraterend voor je huid en de bloemenwaters en aloë vera verminderen roodheid. Ons ster ingrediënt Hydranov®️ is bewezen drie keer efficiënter om de huid te hydrateren dan hyaluronzuur. Alsof je huid een glas water drinkt. Wij sprayen het na een dag in de zon niet alleen op ons gezicht, maar over ons gehele lichaam en zelfs haar.

Maar voorkomen is beter dan genezen, dus smeer je vooral goed in met een minerale zonnebrand en blijf zoveel mogelijk uit de zon. Zon gezond!

Terug naar blog