FAQ's

Q: Waarom ruiken jullie producten anders?

A: Het kan dat je even moet wennen aan de geur van onze producten. Dat komt omdat wij geen synthetische parfum of geurende essentiële oliën gebruiken in onze producten. Wij zijn hier geen fan van omdat deze irritaties aan de huid kunnen geven, de huid uit kunnen drogen en zelfs kunnen verouderen. Wij gebruiken alleen (eetbaar) vanille aroma om de producten een prettige (lichte) geur te geven. Vanille aroma is geen essentiële olie en volledig hypoallergeen. 

Q: Zijn de groene schuimbolletjes in mijn pakketje biologisch afbreekbaar?

A: Jazeker! Je kunt ze met een gerust hart hergebruiken, weggooien of zelfs onder de kraan wegspoelen. 

Q: Is jullie zonnebrand schadelijk voor het koraal?

A: Nee, onze zonnebrand is mineraal en daarmee niet schadelijk voor het koraal. Om je gezicht geen enorme witte waas te geven, hebben wij gebruik gemaakt van nano-technologie. Vervolgens zijn deze deeltjes weer gecoat, zodat ze groot genoeg zijn om niet jouw huid door te kunnen dringen en geen mogelijke schade aan kunnen richten aan mens en dier. 

Q: Ik heb een erg droge en ouder wordende huid. Welke producten kan ik het beste gebruiken?

A: De combinatie Boosting Serum en de Voedende dag- en nachtcrème werkt uitstekend voor een droge, ouder wordende huid. Echt een aanrader!

Q: Ik heb een vettere huid en last van acne. Welke producten kan ik dan het beste gebruiken?

A: Je kunt in principe alle producten gebruiken, maar de Face Mist & Toner werkt kalmerend en heeft zuiverende, anti-bacteriële ingrediënten die je huid wél hydrateren maar níet vet maken. 

Q: Zijn jullie producten, naast 100% natuurlijk, ook 100% biologisch?

A: We proberen zoveel mogelijk biologische ingrediënten te kiezen voor onze producten, al betekent 'biologisch' niet altijd 'beter'. Sommige, kleinere boeren hebben fantastische biologische ingrediënten, maar kunnen vanwege diverse redenen (locatie, economische redenen, etc) helaas geen biologisch keurmerk aanvragen. Wij selecteren liever op kwaliteit dan op keurmerk. 

Toch op zoek naar een 100% biologisch huidproduct? Ons Boosting Serum is 100% natuurlijk EN 100% biologisch. 

Q: Wat is het verschil tussen jullie (face) Wash en Reinigingscrème?

A: De (face) Wash is een multifunctioneel product wat je voor je lichaam, haar en gezicht kunt gebruiken. De Wash reinigt grondig, zonder te irriteren, en is bijvoorbeeld fijn voor onder de douche. 

De Reinigingscrème is iets milder, romiger en heeft ook voedende eigenschappen. Deze kun je met een (herbruikbaar) watje aanbrengen op je gezicht en vervolgens verwijderen met water. OF gebruik de reinigingscrème als gezichtsmasker door het direct op je gezicht aan te brengen, even in te laten trekken en vervolgens af te spoelen met water. Met een super zacht velletje als resultaat!

Q: Waarom kiezen jullie niet voor potjes in plaats van tubes?

A: Wij zijn geen fan van potjes, omdat de producten hierdoor te veel in aanraking komen met lucht en bacteriën van je handen. Dit kan gevolgen hebben voor de houdbaarheid en effectiviteit van het product. Zonde dus!