Over ons

Use less, care more. 

Natuurlijke huid- en haarverzorging zonder poespas

Bij SMPL hebben we een zwak voor natuurlijk schoon. Natural beauty! Want waarom al die chemische troep aan je skincare routine toevoegen als dat zó niet nodig is. Voor ons is het 100% natuurlijke huidverzorging wat de klok slaat. Natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit die van toegevoegde waarde zijn voor je huid. Stoffen die dat niet doen, die laten we links liggen.

No nonsense, only the good stuff. 

Meer met minder

SMPL creëert 100% natuurlijke verzorging die werkt. Eerlijke en transparante producten die huid en haar de optimale verzorging bieden en makkelijk zijn in het gebruik. Door het multifunctionele karakter van de producten zet SMPL zich in voor zo min mogelijk producten in de badkamer, die geschikt zijn voor de hele familie. 
Ook werken we met lokale, Nederlandse laboratoria met dezelfde principes, zitten er geen schadelijke stoffen zoals microplastics in onze producten en maken we gebruik van duurzame alternatieven op het gebied van verpakkingen: bio based tubes van suikerriet, flessen van gerecycled plastic en recyclebare doosjes.
We zijn nog steeds verre van perfect en er is nog veel ontwikkeling gaande op het gebied van verpakkingen, maar we kijken er naar uit mee te gaan in deze ontwikkelingen.

Vegan skincare 

Voor een stralende huid heb je geen dierlijke producten nodig. Vegan skincare geeft onze huid vitamines, mineralen en antioxidanten. Ons laboratorium onderzoekt het nieuwste in huidverbetering en huidverzorging met respect voor de natuur en haar ingrediënten. Door unieke samenstellingen creëren zij hoogwaardige vegan huidverzorgingsproducten die een geweldige toevoeging zijn aan iedere routine.