Over ons

Use less, care more. 

Natuurlijke huid- en haarverzorging zonder poespas

Met SMPL streven we er naar om de cosmetische branche meer transparant, eerlijk en duurzaam te maken. Wij geloven dat de juiste, natuurlijke producten verschil maken voor je huid en de wereld om ons heen. We houden het simpel: no nonsense, only the good stuff. 

Natural beauty 

Bij SMPL hebben we een zwak voor natuurlijk schoon. Natural beauty! Want waarom al die synthetische troep aan je skincare routine toevoegen als dat zó niet nodig is. Voor ons is het 100% natuurlijke huidverzorging wat de klok slaat. Natuurlijke, plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit die van toegevoegde waarde zijn voor je huid en haar. Stoffen die dat niet doen, die laten we links liggen. 

In onze producten vind je daarom geen parabenen, synthetische ingrediënten, microplastics, minerale oliën, SLS of schadelijke conserveermiddelen. 

Parfum-vrij

We hebben onze ingrediënten zorgvuldig geselecteerd, zodat deze ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. We gebruiken daarom geen synthetische parfum of essentiële oliën die de huid zouden kunnen irriteren of schade aan zouden kunnen richten. 

Voor de hele familie 

Wij streven ernaar jouw badkamer zo leeg mogelijk te houden. Wij geloven dat huid en haar geen onnodige opsmuk nodig heeft. Daarom zijn onze producten heuse multitaskers en geschikt voor elke leeftijd en elke huid. Zelfs die van de allerkleinsten.

Duurzaamheid voorop

Met SMPL natuurlijke huidverzorging willen we ons groene steentje bijdragen. We geloven in het principe ‘kleine switches, grootse impact.’ En dat zit ‘m niet alleen in de keuze voor vegan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, maar ook in onze duurzame verpakkingen. Zo zijn de tubes gemaakt van suikerriet, de flessen van gerecycled plastic en recyclebaar glas, en de doosjes van gerecycled karton. Ook bezorgen we onze pakketjes zoveel mogelijk met de fiets en doneren we een deel van de omzet aan projecten om ons ecosysteem te herstellen.

Goed voor jou. Goed voor de natuur. Voor minder doen we het simpelweg niet.