Gezonde glow in je gezicht

Gezonde glow in je gezicht

Een glow in je gezicht is een belangrijke look in de beauty wereld. Een glow in je gezicht geeft je een jeugdige frisse uitstraling. Je huid ziet er egaler en steviger uit. Stop dus met alles te matteren en lees hier hoe je een glow in je gezicht makkelijk zelf kan creëren.

Egaliseer

Wanneer dode huidcellen zich ophopen op je huid, gaat je huid er dof uitzien. Het is dus belangrijk om eens in de week dode huidcellen op een milde wijze te verwijderen. Dit noemen we exfoliëren. Ga dus niet als een dolle scrubben maar kies voor een milde natuurlijke peeling als je huid niet te gevoelig is, of masseer je huid met onze konjac spons. Deze heeft een milde exfoliërende werking, maar beschadigt je huid niet. Daarom is deze manier van dode huidcellen verwijderen ideaal voor een gevoelige huid. Het stimuleert ook meteen de doorbloeding van de huid. En dit is weer de volgende stap voor een glow in je gezicht.

Stimuleer de bloedsomloop

Een belangrijke manier om een gezond glow in je gezicht te krijgen is de bloedsomloop in je gezicht te bevorderen. Je huid gaat daadwerkelijk licht gloeien, je krijgt meer kleur in je gezicht en je huid wordt steviger. Je kan dit doen door je huid te masseren. Dit kan met bijvoorbeeld bovenstaande konjac spons of gewoon met je vingers. Voor een diepere en meer intense massage kan je ook een bindweefsel massage ondergaan. Dit is een massage van de diepere huidlagen met als doel de huid beter te doorbloeden en steviger te maken. Je kan zo’n massage doen bij een schoonheidsspecialiste maar je kan ook kiezen om zelf thuis aan de slag te gaan. Met onze facial cups kan jij jouw huid zelf een diepe massage geven en de ultieme doorbloeding creëren voor een glow in je gezicht.

Gebruik producten die een glow gezicht bevorderen

Kies producten die je huid een extra glow geven en niet je gezicht dof maken of matteren. Bij SMPL hebben we hiervoor speciaal twee producten ontwikkeld die je huid een stralende huid geven:

  • Boosting serum: behalve dat dit serum veel werkstoffen heeft die je huid gezonder maken en intensief verzorgen, bevat het ook een ingrediënt dat je huid een zongebruinde gloed geeft. Dit ingrediënt is olie van de duindoornbes. Deze oranjeachtige olie geeft je huid een ‘sun-kissed’ glow door middel van een lichte tan. Ook ziet je huid er egaler en intensief verzorgd uit. Geen wonder dat zoveel mensen verslaafd zijn aan dit serum!
  • Multi balm: deze verzorgende balsem is ook speciaal ontwikkeld voor een glow in je gezicht. Door de natuurlijke fair-trade mica is deze balm, naast een intensieve huidverzorger, ook een mooie highlighter. Het geeft die extra glans op je jukbeenderen, boven je ogen, je lippen of waar jij maar wilt.
Terug naar blog