Hydranov voor intensieve hydratatie

Hydranov voor intensieve hydratatie

Hydranov is één van de belangrijkste ingrediënten in onze toner, die zorgt voor significante huidverbetering. Hydratatie, of eigenlijk juist een gebrek aan hydratatie, is een belangrijke oorzaak van een verouderende en doffe huid. Daarom bevatten tegenwoordig veel producten hyaluronzuur. Hydranov is echter maar liefst drie keer zo effectief om de huid te hydrateren. Het mooie is, dit bouwt na langer gebruik alleen maar verder op. Onze face mist & toner spray maakt daarom een geweldig verschil voor je huid en is een belangrijke stap in de richting van een stralende en jeugdige uitstraling.

Wat is Hydranov?

Hydranov is een hydraterend middel dat afkomstig is van een algenextract, namelijk het rode zeewier ‘furcellaria lumbricalis’. Het richt zich op het hyaluronzuur dat van nature voorkomt in de opperhuid. Hyaluronzuur is een belangrijke speler wanneer het gaat om de strijd tegen huidveroudering. Het is een waterbindende stof en behoort tot de essentiële bouwstenen in de huid. Wanneer we ouder worden daalt onze oestrogeen spiegel en daarmee ook het aanwezige hyaluronzuur. De huid kan hierdoor steeds slechter vocht vasthouden en droogt uit. De huid is minder ‘vol’, rimpels ontstaan en de huid wordt dof. Hydranov is een antwoord op dit probleem.

Wat doet Hydranov voor je huid?

Hydranov heeft hygroscopisch vermogen om water uit de bovenkant van de huid te tappen, het stimuleert ook de productie van hyaluronzuur in de huid. Zo worden de diepe lagen van de opperhuid beter gehydrateerd. Hydranov kan bijna evenveel water opnemen als het gewicht en helpt om een ​​hydraterende film op het huidoppervlak te behouden. Bovendien helpt het om de waterdichtheid van de opperhuid te behouden, waardoor de hydratatie van de diepe lagen behouden blijft. Hydranov is drie keer efficiënter om de huid te hydrateren dan hyaluronzuur. Het effect is vrijwel direct zichtbaar, maar de échte huidverbetering laat zich zien na ongeveer twee weken. De lijntjes verminderen, de huid is voller en straalt meer.

Hydranov in SMPL face mist & toner

Door de krachtpatser uit algenextracten en intensief verzorgende ingrediënten samen te brengen in één product, hebben we een uniek product kunnen samenstellen dat zich richt op huidverbetering en herstel. Het zichtbare effect dat met deze 100% natuurlijke toner kan worden gecreëerd is iets waar we met SMPL heel trots op zijn. Hierbij een paar voorbeelden van hoe je deze hydraterende toner spray kan gebruiken:

  • als basis voor de huidverzorging, na reiniging van het gezicht
  • voor snel herstel van de huid na het zonnen (ook mede dankzij de aanwezige Aloë Vera)
  • voor extra hydratatie van de huid gedurende de dag, bijvoorbeeld na het sporten
  • als fixatie van je make-up

Wil je onze super hydraterende face mist & toner proberen en zien wat het voor jouw huid kan betekenen: probeer hem hier!

Terug naar blog