Kan deze gezichtsmassage rimpels echt verminderen?

Kan deze gezichtsmassage rimpels echt verminderen?

Kan een gezichtsmassage rimpels echt verminderen? Het slechte nieuws: helaas kan niks je rimpels echt verminderen. Crèmes kunnen je huid goed verzorgen zodat je vroegtijdige veroudering kan tegengaan, maar de tijd terugdraaien kunnen ze helaas niet. Botox en fillers gaan voor veel mensen te ver. Gelukkig zijn er nog andere manieren om je huid er fris en fruitig te laten uitzien en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Door te zorgen voor een goede doorbloeding van je huid en de onderlagen te masseren zal je zien dat je huid er daadwerkelijk beter gaat uitzien.

Wij zijn zelf fan van het gebruik van onze facial cups voor gezichtsmassage. Buiten dat het een heerlijk mini spa-moment voor jezelf is, heeft het ook echt voordelen voor je huid. 

Hoe werkt een gezichtsmassage met cups?

Een gezichtscup plaats je op de huid en door hem goed op de huid te houden en erin te knijpen trekt hij vacuüm. Wanneer je de cup nu over de huid beweegt, masseer je deze en hiermee wordt de bloedsomloop en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Je huid gaat er gladder en egaler uitzien en huidproducten worden ook beter opgenomen. Contouren worden strakker. Je trekt met de cups lijnen van binnen naar buiten en maakt ronddraaiende bewegingen. Ga met de cups ook vooral over de lijnen in je gezicht. Zorg dat je de huidoppervlakte ten minste 3x hebt gemasseerd. Wil je de gezichtscups zelf proberen, klik hier. Spoel de cups daarna goed af en laat je huidverzorgingsproducten hun werk doen. 

Gezichtsmassage volhouden

Belangrijk is wel dat je dit met regelmaat doet. Een massage vraagt tijd, maar is meteen een mooi moment voor jezelf. Het beste kun je de cups gebruiken in combinatie met een beetje olie, zoals ons boosting serum. Een wondermiddel is het natuurlijk niet, maar onze ervaring is dat een dagelijkse intensieve gezichtsmassage de zichtbaarheid van rimpels en lijnen wel kan verminderen. Maar het grootste resultaat is te boeken in de gezondheid en doorbloeding van je huid.

Een alternatief voor de facial cups, als je wat minder tijd hebt? Dan is de konjac spons een goed alternatief. Masseer je huid 30 seconden met ronddraaiende bewegingen en je zal zien dat je huid er frisser uitziet.

Terug naar blog