Word een Natural Beauty met deze no-make-up 'make-up'

Word een Natural Beauty met deze no-make-up 'make-up'

Geen make up buiten de deur dragen is voor veel vrouwen een no go. Deuren dicht en gordijnen gesloten wanneer het gezicht is gereinigd. Er is een groeiende groep vrouwen die liever zo min mogelijk of zelfs helemaal geen make up draagt. En begrijpelijk! Hierbij een paar goede redenen die we vaak horen: 

  • de huid een paar dagen in de week rust willen geven
  • slecht tegen make up kunnen. De huid raakt geïrriteerd of veroorzaakt onzuiverheden
  • geen fijn gevoel om iets op het gezicht te smeren
  • geen tijd voor of geen zin om er tijd voor te maken
  • geen toegevoegde waarde zien van make up 

Hoewel de reden verschillend zijn vonden vrijwel alle vrouwen het wel belangrijk om er goed uit te zien.

 

De juiste huidverzorgingsproducten 

Ongeacht of je make up draagt, is het van belang om in ieder geval iedere avond je gezicht te reinigen: naast make up krijgt je gezicht dagelijks te maken met invloeden van buitenaf, zoals vuil, uitlaatgassen en bacteriën. Deze kunnen je poriën verstoppen en kunnen zorgen voor een grauwe huid. 

Ook deze producten kunnen jouw make up-loze huid er op haar best laten uitzien:

  • De SMPL konjac spons. Masseer je huid in de ochtend met alleen de spons om dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je huid geen doffe en grauwe kleur krijgt. Daarnaast verbetert het de bloedsomloop waardoor je meer kleur krijgt in je gezicht, fijne lijntjes verminderen en je huid er egaler uit gaat zien. Dit zachte sponsje maakt je huid klaar voor de dag!
  • Het SMPL boosting serum. Dit serum verzorgt de huid intensief. Droogte lijntjes worden vaak verward met rimpels. Door je huid intensief te verzorgen zul je minder lijntjes zien. Door de duindoorn olie krijgt je gezicht een ‘sun kissed glow’: een perfecte en natuurlijke vervanger voor een foundation, getinte dagcrème of face tanning oil. Zeker in de winter is het boosting serum onmisbaar voor een meer egale en gezonde huid!
  • De SMPL multi balm. Deze balm zorgt heeft een lichte natuurlijke tint en glow. Het is hierdoor een perfecte highlighter voor wangen, lippen en wenkbrauwen. Het geeft de huid een mooie natuurlijke glow en daarnaast zorgt het voor een super zachte huid en lippen. De multi balm is dus een perfecte beauty balm voor mensen die liever hun huid verzorgen en geen make up dragen.

Mix & match met onze andere fijne skincare producten. Hier vind je ze allemaal.

Terug naar blog