Waar wordt jouw pakketje ingepakt?

Waar wordt jouw pakketje ingepakt?

Je hebt je order geplaatst en vraagt je wellicht wel eens af: waar wordt mijn pakketje ingepakt? Met de groei en professionalisering van SMPL kunnen we het inpakken van onze webshop bestellingen helaas niet meer allemaal zelf doen. Maar we vinden het natuurlijk wèl belangrijk dat jouw pakketje met liefde ingepakt wordt, met duurzame verpakkingsmaterialen èn op tijd bij jou geleverd wordt. 

Wij werken daarom alweer een tijdje samen met Sipack fulfillment. En daar zijn we super blij mee! Geen rinkelende deurbel meer de hele dag, of een vol kantoor met een enorme voorraad producten. Daarnaast houden wij weer tijd over voor nieuwe productontwikkelingen, het schrijven van onze blogs en nieuwsbrieven en uiteraard het beantwoorden van jouw vragen. 

Duurzaam

Sipack gebruikt duurzame verpakkingsmaterialen zoals recyclebare dozen en biologisch afbreekbare opvulling: die groene schuimbolletjes in je pakketje kun je hergebruiken, maar ook met een gerust hart weggooien dus. Ze lossen zelfs op als je ze onder de kraan houdt. 

Daarnaast werkt Sipack samen met onder andere Cycloon om jouw pakketje (waar mogelijk) per fiets te bezorgen, zodat we ook nog eens onze CO2-uitstoot verminderen. 

Super snel

Tubetje leeg? Als je vóór 16:00 uur je bestelling plaatst, wordt je pakketje nog dezelfde dag door Sipack ingepakt en verzonden en heb je deze binnen één tot twee werkdagen in huis. Zodat jij er snel van kan genieten. Handig toch?

Terug naar blog