SMPL Face Mist & Toner review - door The Green Cosmetry

SMPL Face Mist & Toner review - door The Green Cosmetry

De SMPL Face Mist & Toner decoded door Laura van The Green Cosmetry:

Gebruik jij een Face mist?

Voordat we de ingrediënten induiken.. Wat doet een face mist & toner eigenlijk? Deze houd je huid fris gedurende de dag, hydrateert zeer goed en kan ook nog eens je make-up fixeren!

Het mooie is dat plantenextracten bewezen effectieve ingrediënten zijn in gezichtsmist-producten, zoals de ingrediënten van SMPL Face Mist & Toner.

Hier een beetje over de wetenschap van gezichtstoners en het super hydraterende ingredient Hydranov.

Huidverzorgingstoners: brengen de pH van de huid in balans

Huidverzorging is een wetenschap van evenwicht, en de pH-waarde van onze huid speelt een sleutelrol. De ideale pH-waarde van de huid ligt tussen 4,7 en 5,75 – licht zuur voor de gezondheid. Toners komen na de reiniging in actie, 's ochtends en 's avonds. Ze herstellen de pH-balans die verstoord is door het dagelijks leven en reinigingsproducten die je ervoor hebt gebruikt. Toners doen meer dan pH-correctie. Ze reinigen en ontdoen de huid van resterende vuil, olie en make-up. Deze producten zijn universeel geschikt en geschikt voor alle huidtypes en bieden verzorging en hydratatie.

Maak kennis met Hydranov: de ultieme hydratatie – en andere voordelen

Hydranov brengt een unieke oplossing naar voren voor optimale hydratatie van de huid, geschikt voor diverse huidtypes en omgevingsomstandigheden. Dit actieve ingrediënt biedt een scala aan voordelen, die lijken op die van hyaluronzuur, terwijl het aanzienlijk meer bijdraagt aan de hydratatie van de huid en de algehele gezondheid.

De kenmerken van Hydranov:

Hydratatie: Het primaire doel van Hydranov is het verbeteren van de hydratatie van de huid, waardoor een gevoede en soepele teint wordt gegarandeerd. Binnen slechts vier uur vertoont Hydranov een verbetering van 6% in de hydratatie van de huid, waardoor droogheid snel wordt aangepakt. Daarnaast wordt binnen een dag langdurige resultaten waargenomen, aangezien het hydratatieniveau met 11% verbetert, wat bijdraagt aan een vollere en jongere huid.

Anti-veroudering: Hydranov beschikt over opmerkelijke anti-verouderingseigenschappen, die helpen bij het behoud van de jeugdige vitaliteit van de huid.

Wateroplosbaar: Dankzij zijn wateroplosbare karakter kan Hydranov naadloos worden geïntegreerd in huidverzorgingsformuleringen, waardoor de werkzaamheid ervan wordt geoptimaliseerd.

Gestimuleerde hyaluronzuursynthese: Studies tonen een verbazingwekkende toename van 211% aan in de synthese van epidermaal hyaluronzuur, een essentieel onderdeel voor het behoud van het vocht en de soepelheid van de huid.

Bescherming tegen door vervuiling veroorzaakte uitdroging: Hydranov biedt volledige bescherming tegen uitdroging veroorzaakt door vervuiling, waardoor de veerkracht van de huid wordt gewaarborgd in het licht van omgevingsstressoren.

Waar komt het natuurlijke ingredient Hydranov vandaan?

Hydranov is afkomstig van Furcellaria Lumbricalis, een rode alg die gedijt in de Oostzee. Het extractieproces omvat het isoleren van furcellaran, een verbinding die inherent is aan de rode algen. Door het gepatenteerde HTAC-proces (Hydration, Technology, Active en Cosmetics) wordt deze furcellaran afgebroken, wat resulteert in een gewijzigde vorm met verbeterde eigenschappen.

Kortom: de SMPL Face Mist & Toner is een krachtige bondgenoot op weg naar een hydraterende, stralende en goed gevoede huid.

Back to blog